Løbet er arrangeret af Rebildløbets arrangørgruppe i samarbejde med IF Frem Skørping og Aalborg Atletik & Motion.
Det sker

På med løbeskoene: Rebildløbet skydes snart i gang

Løbet afholdes 10. juni med samme ruter og distancer som sidste år

04. juni 2023 kl. 17:00

SKØRPING: Nu er det snart tid til det årlige Rebildløb, hvor man kan være med, uanset om man er til løb, en rask gåtur eller bare gerne vil være en del af den gode stemning.

Igen i år kan man vælge imellem fem løb: halvmaraton, 5,3 kilometer walk, 13,7 kilometer løb, børneløb på en kilometer samt 5,9 kilometer løb.

Halvmaraton starter som det første løb klokken 10.00. Start- og målområde for alle distancer er boldbanerne ved Skørping Idrætscenter.

Alle, som gennemfører, modtager en medalje. Derudover er der præmier til vinderne af 5,9 kilometer løb, 13,7 kilometer løb samt halvmaraton. I børneløbet vinder den hurtigste pige og dreng under 10 år en pokal.

Selve præmieoverrækkelsen foregår i målområdet klokken 13.00.

Spillemandsmusik på toppen

Størstedelen af alle ruter foregår på skovveje. Ved de to længste distancer skal man især forvente en bakket rute, herunder turen op gennem slugten i Rebild Nationalpark.

På toppen får man herefter fornøjelsen af synet over Rebild bakker, et væske- og energidepot samt spillemandsmusik.

Der vil være væske- og energidepoter ved 5,9 kilometer løb, 13,7 kilometer løb og halvmaraton-ruten, og ved målområdet vil der ligeså blive sørget for god forplejning til alle.

Tilmelding foregår online indtil 9. juni, og det er også muligt at tilmelde sig på dagen – dog er der begrænset antal pladser.