Ida Riis Madsen og talenttræner Johan MacLassen med deres sølv- og guldmedaljer. Privatfoto
Livet her

Guld, sølv og bronze til DM

Løbere fra Rold Skov Orienteringsklub hentede DM-medaljer

10. september 2018 kl. 12:28

REBILD: Weekenden har stået i danmarksmesterskabernes tegn for orienteringsløberne fra Rold Skov Orienteringsklub. Og det har kastet medaljer af ædelt metal af sig i form af guld, sølv og bronze - og endnu en medalje var snublende tæt på.

Lørdag blev danmarksmesterskaberne i stafetorientering afgjort på den jyske hede ved Arnborg hos Herning Orienteringsklub og Harrild Naturcenter, hvor holdet med tre piger fra Rold Skov Orienteringsklub tilkæmpede sig en bronzemedalje i klassen Damer indtil 16 år. Holdet bestod af Ida Riis Madsen, Laura Bobach og Gertrud Riis Madsen.

I klassen Damer indtil 12 år stillede et forholdsvist uprøvet og meget ungt Rold Skov OK-hold til start bestående af Andrea Svenningsen, Asta Kappel Jensen og Mathilde Bobach. Alle tre piger løb både sikkert og så hurtigt de kunne, og det var lige akkurat nok til en fjerdeplads kun 18 sekunder uden for medaljerækken.

Søndag blev scenen for danmarksmesterskaberne i klassisk orientering sat i Uldbjerg Plantage i Midtvestjylland. Også her var løberne fra Rold Skov med i medaljehøsten, idet Ida Riis Madsen løb sig til en flot sølvmedalje i klassen Damer -14 år, mens talenttræner Johan MacLassen dokumenterede, at han er den helt rigtige person til at træne de unge talenter, ved at vinde guldmedalje i klassen Herre 35 år. Han har flere danske og internationale mesterskaber bag sig i mountainbikeorientering,