Livet her

Hobro fik sent avancement mod Lyseng

Superligaholdet kom bagud mod seriehold i pokalopgør

06. september 2018 kl. 08:15

FODBOLD: Hobro gik videre til tredje runde af Sydbank Pokalen, da de onsdag aften vandt 2-1 efter forlænget spilletid mod IF Lyseng.

Hobro havde gennem kampens første halvleg svært ved at skabe store chancer trods modstanderens placering i Danmarksserien.

Her kom hjemmeholdet faktisk til et par chancer, der kunne sende Hobro bagud. Det skete så i det 35. minut.

Efter et frispark langt udefra fik Frederik Rieper - søn til Marc Rieper - som anden mand hovedet på bolden og headede den bag Adrian Kappenberger i mål. Dermed stod der 1-0 i Aarhus-forstaden.

Herefter fandt Hobro mere momentum og havde to større chancer ved Mikkel M. Pedersen og Vito Hammershøy-Mistrati op mod pausen. Men Mikkel M. Pedersen sparkede forbi, da Lyseng-målmanden havde forladt stregen, mens Vito Hammershøy-Mitrati sparkede i nettet.

Dermed var mandskabet fra Danmarksserien foran efter første halvleg.

I anden halvleg stillede IF Lyseng sig længere tilbage, hvilket gav superligaholdet mere plads.

Det blev udnyttet otte minutter efter halvlegens start. Her lagde Vito Hammershøy-Mistrati et højt indlæg fra baglinjen, som Sebastian Grønning kom højest på.

Det bragte Hobro på 1-1.

Ved det 70. minut var Hobro flere gange ved at komme foran ved indskiftede Djiby Fall, der af tre omgange kom til chancer. Men Kaare Pedersen i Lyseng-målet havde styr på den store angribers forsøg.

Med 10 minutter igen kom Sebastian Grønning også til en større hovedstødschance og et spark fra distancen. Men det truede aldrig rigtigt Lyseng-keeperen.

Lyseng blev tilbage på banen mod kampens ordinære tid og kom endda til en mindre chance. Men det blev ved 1-1 efter 90 minutter.

Dermed kom kampen i forlænget spilletid. Her gik der 13 minutter, før Hobro scorede efter længere tids pres.

Klumpspil efter et hjørnespark endte ved reserven Mathies Skjellerup, der skubbede bolden i mål til slutresultatet.

2-1 til Hobro bringer superligamandskabet videre til tredje runde af pokalturneringen.