Claus Hallingdal Bloch, Bjarne Hoffmann og Nicolai Zaar Nielsen - tog sammen DM-guld i stafetorientering i weekenden. Privatfoto

Skrappe herrer over 40

11. september 2018 kl. 06:00

MARIAGERFJORD: To guldmedaljer og en sølvmedalje blev den samlede høst for Mariager Fjord Orienteringsklub ved to DM-stævner i den forgangne weekend.

Lørdag var det i DM-stafet på Harrild Hede syd for Ikast, arrangeret af Herning OK. Her deltog hele 688 løbere fra hele Danmark, og seks af disse var fra Mariager Fjord OK. Heriblandt trioen Claus Hallingdal Bloch, Bjarne Hoffmann og Nicolai Zaar Nielsen, som ved fælles hjælp vandt guld i H40-klassen.

Søndag var der DM-lang i Ulbjerg Plantage nord for Viborg, arrangeret af Viborg OK. Her deltog 659 løbere fra hele landet deltog, og igen markerede Mariager Fjord OK sig stærkt i H40-klassen.

Nicolai Zaar Nielsen vandt guld i tiden 58.02 og Claus Hallingdal Bloch tog sølv i en tid, som blot var 48 sekunder langsommere.